Betaalde SEO tools

Als je echt de diepte in wilt en met SEO aan de gang wilt gaan dan heb je eigenlijk niet genoeg aan gratis tools. Hieronder hebben we de beste betaalde SEO tools neergezet van dit moment.

Surfer SEO tool betaald

SurferSEO De beste Onpage tool

Er zijn veel verschillende aspecten aan SEO en het kan een moeilijk proces zijn om te proberen een website te laten ranken zonder de juiste hulpmiddelen en kennis. Surferseo is een online hulpmiddel dat kan helpen het proces een stuk gemakkelijker te maken.

Teksten optimaliseren voor SEO

Als je hulp zoekt bij het maken van SEO-vriendelijke inhoud, is SurferSEO het perfecte gereedschap voor jou.

SurferSEO is een eenvoudig, gemakkelijk te gebruiken hulpmiddel dat je helpt snel en gemakkelijk geoptimaliseerde inhoud te maken.

Met SurferSEO kun je gemakkelijk zoekwoorden en zinnen aan je inhoud toevoegen om je ranking in zoekmachines te helpen verbeteren. 

SurferSEO hoeft alleen het zoekwoord te weten wat je target met je site en hij geeft zelf aan welke woorden je moet toevoegen aan je tekst om het geheel relevanter te maken voor het onderwerp. 

Tekst audit tool

SurferSEO vergelijk alle teksten van de sites die hoog staan in Google als je een audit uitvoert. 

Aan de hand hiervan bepaalt SurferSEO welke woorden jij zou moeten gebruiken om je tekst beter te maken voor SEO.

Dit proces werkt heel makkelijk en zo heb je binnen 3 minuten een overzicht van wat je nog in je tekst moet neerzetten om de concurrentie af te troeven.

Goed aan SurferSEO

Beste On-page tool op de markt

SurferSEO zet de standaard voor de SEO gemeenschap als het op on-page SEO neerkomt. Je kunt echt zoveel informatie halen uit deze tool om te ranken. Daar kan niemand aan tippen.

Europese maker

SurferSEO komt van een maker uit Polen. Dit garandeerd dat de tool aan de privacy wetgeving van de EU moet voldoen. 

Betrouwbare informatie

Omdat SurferSEO direct gegevens haalt van de sites in de Google index is de tool zeer betrouwbaar. SurferSEO haalt realtime de teksten op en elementen van de sites en analyseert ze.